051 390 253

Blog

naši izdelki Olifu - predstavitev

12.08.2015

Image title


Kvaliteta izdelkov je odlična in namenjena dolgoročni in neprestani uporabi. Kot primer naj izpostavim lesene gradnike iz Quatrate. Vsi liki so narejeni iz enega kosa lesa in niso lepljeni. Zato se ne bodo nikoli prelomili. Takšna igrača oz. pripomoček je večen.

Tudi naša kolesa so izjemno natačno dodelana v vsak detajl. Vse šibke točke konkurenčnih izdelkov so v naših izdelkih odpravljene. Naš cilj je, da se skozi celotno življensko obdobje izdelka omogogoči uporabnikom enako celovito izkušnjo.


Lep in igriv dan


Naši inovativni izdelki odločilno pomagajo pri razvoju naših otrok.Otroke poučujejo na nevsiljiv, aktiven, participativen in zabaven način.Kakovost, ustvarjalnost in varnost so zelo pomembni. Vsi naši izdelki ustrezajo evropskim varnostnim standardom (EN71) in so dodobra preizkušeni, preden grejo na tržišče. Vsi izdelki so zelo visoke kvalitete in so namenjeni neprestani uporabi.

Odlikujejo nas trdni odnosi s strankami in skupen razvoj proizvodov, glede na izražene potrebe in pričakovanja pedagogov.

Vse objave

AKCIJSKI KOMPLETI

Za vas mesečno pripravljamo akcijske komplete.

Za trenutno akcijo nas prosim kontaktirajte na telefon 051 390 253 ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za zaupanje!

Povpraševanje

NOVOSTI

Graditelj koncept

Tangala koncept

SPONZORSTVA