051 390 253

Blog

Razno o meni

07.08.2015

Image title

OBISKI

vsem zainteresiranim sporočam, da se z veseljem odzivam na predstavitve naših didaktičnih igrač in pripomočkov. Vrtci, ki že uporabljajo Olifu izdelke, so z njimi zelo zadovoljni. Z vrtci razvijamo partnerski odnos in si izmenjujemo izkušnje z uporabo. Zato so naša navodila živa in se periodično dopolnjujejo z novimi načini uporabe.

POMEMBNO - naši izdelki z gotovostjo pozitivno vplivajo na razvoj spretnosti in sposobnosti naših otrok. Vendar pa je potrebna tudi angažiranost pedagogov. Mi poskrbimo za privlačne intuitivno naravnane izdelke, ki sami vabijo k igri. Za popolen izkoristek, pa so le pedagogi tisti, ki lahko to zagotovijo. Meje uporabe so v naših glavah, zato je fino, če kdaj prepustimo pobudo otrokom in naj oni predlagajo način uporabe.


KOMUNIKACIJA Z OKOLJEM

dostikrat se srečujem z ljudmi, ki delajo v vzgojno izobraževalnih ustanovah, ki so nekako preobremenjeni z dnevno rutino in se otepajo dodatnh obremenitev, kot je na primer moj klic. Čeprav se želim le pogovoriti kako se lotevajo vzgojno izobraževalnega procesa. Naša Olifu filozofija ni prodaja izdelkov, ampak dolgoročno skupno sodelovanje z enim ciljem. Omogočiti pedagogom, da na karseda nevsiljiv in zabaven način poučujejo svoje varovance. Verjamem, da to že počnejo, eni bolj in drugi manj uspešno. Ker je Olifu v Sloveniji še nepoznan, se moram nekako navezati stik z vami in širiti naše poslanstvo. Zato vas pač pokličem spoštovani pedagogi. Menim, da imamo isti cilj in to je omogočiti otrokom, da se razvijejo v čim bolj kvalitetne osebnosti, da se bodo lahko razvili v uspešne osebe, ki bodo pripomogle k razvoju naše družbe.

Naši izdelki se uspešno uporabljajo že vrsto let po celi Evropi. Od vrtcev, osnovnih šol, športnih ustanov, razni specialisti kot na primer logopedi in ustanove za rehabilitacijo jih uspešno vključujejo v svoj proces, prav tako pa jih uspešno uporabljajo v domovih za ostarele, za izboljšanje okrevanja po raznih zdravstvenih težavah. 

Odlično se obnesejo (poleg osnovne namembnosti, kot so motorika, koordinacija, spoznavanje števil, socialna nota, natančnost, potrpežljivost, barvna prepoznava,...) za učenje tujih jezikov, odlične so za učenje osnovnih računskih operacij, spoznavanje osnovnih fizikalnih zakonov itd....

Skratka, spoštovani pedagogi, skupaj lahko naredimo nekaj dobrega za razvoj naših otrok.


Lep in igriv dan vsem skupaj


Pozdravljeni, odlika naših izdelkov je, da jih je možno uporabljati na ogromno različnih načinov. Verjetno se strinjate z mano, da je za pravilen razvoj otroka najbolj pomembno, da pridobiva in razvija spretnosti na čim bolj igriv in nevsiljiv način. To velja za namizne igre in tudi za vse gibalne pripomočke. Zato sem vsem uporabnikom naših Olifu izdelkov vedno na voljo za pogovor oz. obisk, da se pogovorimo o vseh vidikih uporabe, da se izkoristi največji potencial. Zaradi dnevne rutine in preobremnjenosti se dogaja, da je včasih potreben samo pogovor in odpre se ogromno možnosti za nove načine igranja.

Naša najboljša igra Quatrata je v novi preobleki.

lep in igriv dan

Vse objave

AKCIJSKI KOMPLETI

Za vas mesečno pripravljamo akcijske komplete.

Za trenutno akcijo nas prosim kontaktirajte na telefon 051 390 253 ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za zaupanje!

Povpraševanje

NOVOSTI

Graditelj koncept

Tangala koncept

SPONZORSTVA