051 390 253

Olifu d.o.o.
Gornji trg 20,
1000 Ljubljana

Tel: 051 390 253
Email:

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Igrače Olifu so nam (otrokom in strokovnim delavcem) zelo všeč. V zaboju potujočih igrač v našem vrtcu uporabljamo OLIFU Kreativni spomin, Barvni zabojček ter Zvočni spomin »Audima«. Igrače so v glavnem lesene, dobre kvalitete, prijetne na otip. Otroke in odrasle vabijo in spodbujajo, da skozi igro na nevsiljiv način osvajamo spretnosti na različnih področjih, ki jih potrebujemo za življenje. Pogosto si tudi sami izmišljamo svoja pravila. Všeč nam je tudi kuhinja. Majhna, toda uporabna.
Vzgojiteljica Martina, oddelek 4-5 letnih otrok Ljubljana

»Izdelki Olifu omogočajo otrokom razvijanje ustvarjalnosti na vseh področjih. Spodbujajo otroke k raziskovanju in pridobivanju novih izkušenj. Otroci preko igre gradijo pozitiven odnos do znanja.«
Simona Hrovat, Vrtec Hansa Christiana Andersena Ljubljana

Z Olifu izdelki, ki smo jih dodobra preizkusili, smo tako vzgojitelji kot otroci izredno zadovoljni. Omogočajo nam, da jih  uporabljamo na več vzgojnih področjih. Ob rokovanju z njimi pridobivajo otroci različne telesne in miselne spretnosti, vzgojiteljem pa so izziv, da poleg primerov predlaganih aktivnosti uporabijo še lastno domiselnost, ter pravila prilagodijo potrebam otrok in s tem večajo uporabnost sredstev. Aktivnosti z njimi omogočajo učenje zabavo in kreativnost.
Marija Zemljak, Ljubljana

S strani podjetja OLIFU smo za naš vrtec naročili nekaj lesenih didaktičnih igrač, ki so se izkazale kot zelo uporabne in trpežne. Kvalitetno izdelane, lično oblikovane in privlačno obarvane igrače so v vsakodnevni uporabi, otroci pa z njimi pridobivajo različne spretnosti. Najbolj je v uporabi matematična igra Quatratta, ki se jo lahko igra na več načinov. Mlajši otroci sestavljajo gradnike v stolpe, hiše in druge objekte, starejši otroci  pa ob upoštevanju pravil razvijajo omejeno prostorsko zavedanje in logično razmišljanje, hkrati pa eni in drugi spoznavajo oblike in barve.
Vrtec Škofja Loka

"Že od meseca septembra 2015, smo uporabniki, oz. ponosni lastniki igre Quatratta. Otroci so nad igro zelo navdušeni in se je nikoli ne naveličajo. Igra ponuja in spodbuja veliko možnosti rešitev. Otroci pri tem razvijajo veliko spretnosti, od spoznavanja barv, logičnega razmišljanja, prostorske orientacije, količine, itd..Z igro se zelo zamotijo, ker so postavljeni vedno pred nov izziv in so lahko ustvarjalni. V mesecu februarju 2016, pa smo dobili še tri nove igre (BARVNI ZABOJČEK, AUDIMO in KREATIVNI SPOMIN), ki jih ravno tako z veseljem uporabljamo. Otroci pravijo, da so te igre "ZAKON".
dipl. vzg. Janja K. (Vrtec Krško)

Izdelki oziroma didaktične igre podjetja Olifu so v našem vrtcu izjemo lepo sprejeti. Navdušeni so tako otroci kot strokovni delavci. V igri z njimi se razvija domišljija, ustvarjalnost, ponujajo več možnih načinov igranja, rešitev do dosega cilja. Res smo navdušeni, da so izdelki podjetja prišli tudi med naše otroke. Veliko uspehov še naprej.
Otroci in zaposleni iz Otroškega vrtca Ajdovščina

AKCIJSKI KOMPLETI

Za vas mesečno pripravljamo akcijske komplete.

Za trenutno akcijo nas prosim kontaktirajte na telefon 051 390 253 ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za zaupanje!

Povpraševanje

NOVOSTI

Graditelj koncept

Tangala koncept

SPONZORSTVA