051 390 253

Olifu d.o.o.
Gornji trg 20,
1000 Ljubljana

Tel: 051 390 253
Email:

Kdo smo OLIFU

Spoštovane gospe in gospodje, ime mi je Igor Kirn in v Sloveniji in na Hrvaškem predstavljam podjetje Olifu. Olifu je nemško podjetje s sedežem v Grunbergu. Podjetje je močno prisotno v Evropi, zadnja leta pa je pričelo sodelovati z vrtci v Južni Koreji, na Kitajskem, Japonskem, v Iranu, Turčiji in drugod ...

VIZIJA PODJETJA NAJBOLJE OPIŠE NAŠE POSLANSTVO

S preprostimi izdelki nudimo našim otrokom po celem svetu skozi igrivo izkušnjo celovito razvojno podporo. To so resnično pomembne stvari v življenju.

Z Olifu izdelki poučujemo otroke na nevsiljiv, aktiven, participativen in zabaven način. Kakovost, ustvarjalnost in varnost so za nas zelo pomembni. Pri uporabnosti in kakovosti ne delamo komercialnih kompromisov. Vsi naši izdelki ustrezajo evropskim varnostnim standardom (EN71) in so pred prihodom na tržišče dodobra preizkušeni. Odlikujejo nas trdni odnosi s strankami in skupen razvoj proizvodov, glede na izražene potrebe in pričakovanja pedagogov.

Olifu didaktični, spretnostni in gibalni pripomočki so za igranje v našem sloganu za zabavno igranje. Ustvarjamo pozitivno, sproščeno, igrivo in kreativno okolje. S tem izražamo pozitivno vez, ki smo jo spletli z otroki v vrtcih in tudi tistimi, ki smo otroci samo še po duši. Ponosni smo tudi na našodnos do njihovih učiteljev. Največ novega se naučimo ravno od otrok.

Za nas je pomembna intuitivna zasnova izdelkov. Ne želimo omejevati s strogimi navodili, ampak vzpodbujati kreativnost, krepiti domišljijo, voditi v iskanje različnih obvodov in motivirati k preizkušanju različnih načinov uporabe. To počnemo na zabaven in radoveden načinin otroci postanejo aktiven sestavni del procesa, kjer se na nevsiljiv, zabaven način učijo spretnosti, znanja, spoznavanja narave in socialnih veščin. Skupaj jih pripravljamo na izzive, ki jih čakajo v življenju.

Imamo izdelke za vse vrste razvojnih potreb. Didaktične igrače in pripomočke, katerih uporaba se prepleta z gibalno spretnostnimi pripomočki. Zelo dobro se bodo dopolnjevali z ostalimi pripomočki v vaših ustanovah za katere vem, da jih imate že zelo veliko.

Vse igrače imajo t.i. odprt način igranja. Zato omogočajo celovit razvoj vaših otrok, kot tudi interakcijo med njimi in pedagogi. Navodila za uporabo so tudi v tujih jezikih

Načini uporabe oz. igranja z izdelki se prilagajajo glede na starost varovancev in trenutne želje pedagogov po treniranju določenih spretnosti. Osnova je barvna prepoznava kot osnovni dražljaj. Treniramo razvoj govora, osnovnih in natančnih motoričnih spretnosti, fini oprijem, koordinacijo vseh vrst, fizično kontrolo mišic, gibanje in spretnost.

Stimuliramo natančnost, potrpežljivost, koncentracijo, empatijo. Otroci na igriv način trenirajo vse spominske centre, spoznavajo količine in števila, razvijajo svoje osnovne matematične sposobnosti,štetje, logično sklepanje, prostorsko zavedanje, razvrščanje, oblikovanje. Razvijajo osebnostno izražanje, eksperimentiranje, spoznavanje narave in osnovnih fizikalnih zakonov, kreativnost, medsebojno sodelovanje, razvoj umetniške žilice, čustvovanje, skratka vse, kar potrebujejo za kvaliteten razvoj. Verjamem, da je za popolno razumevanje potenciala naših izdelkov, potrebna osebna predstavitev le teh. Vse kar si želim, je da bi se lahko kdaj oglasil pri vas, in bi vam jih v živo predstavil. Lahko se malo skupaj poigramo.

Lep in igriv pozdrav

AKCIJSKI KOMPLETI

Za vas mesečno pripravljamo akcijske komplete.

Za trenutno akcijo nas prosim kontaktirajte na telefon 051 390 253 ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Hvala za zaupanje!

Povpraševanje

NOVOSTI

Graditelj koncept

Tangala koncept

SPONZORSTVA